Jubileumbanner

Feestavond met pubquiz op 6 juni

Een feestje vier je in een kroeg. Met muziek en een gezellige Pubquiz!

Muziek bij een feestje spreekt vanzelf maar de laatste tijd wint een gezellige pubquiz ook heel snel aan terrein. Samen met een team vrienden, maten, eens testen of het ‘haantje-de-voorste’ ťcht zoveel van alles weet of dat de ‘Stille Willie’ van het team misschien over meer parate kennis beschikt dan je ooit zou vermoeden. Het antwoord daarop kun je straks ook in Buitenpost vinden, want daar wordt voor de eerste keer door het 100-jarige Plaatselijk Belang een heuse pubquiz georganiseerd. In ongedwongen en gezellige pubsfeer zullen een aantal teams het tegen elkaar opnemen om te bepalen welk team de meeste kennis in huis heeft.

pubquiz plaatje

Plaatselijk Belang mag dan 100 jaar oud zijn, de ideeŽn en de visie zijn gelukkig verre van stoffig en gedateerd. Vandaar de eigentijdse pubquiz om een leuke invulling te geven aan dit jubileum. Op de feestavond in Buitenpost wordt dus een heuse pubquiz georganiseerd. Met vragen in diverse categorieŽn. Algemene kennis, actualiteit, film, reizen en alles wat je ooit misschien op school hebt geleerd. En uiteraard ook vragen met minder voor de hand liggende onderwerpen zoals doordenkertjes, instinkertjes en typisch Buitenposter onderwerpen. Een onafhankelijke jury van twee wijze mannen beoordeelt de antwoorden en aan het eind worden de punten geteld. Voor het team dat de meeste punten verzameld is er een leuke prijs en natuurlijk de eeuwige roem. Dus vorm een team met vrienden, collega’s of buren en meld je aan.

Een team kan bestaan uit minimaal twee en maximaal zes personen. Om de discussie levendig te houden en de kelen te smeren zijn er twee drankjes voor rekening van de jubilaris. En uiteraard wordt de hele avond omlijst door live-muziek. Het is tenslotte feest!

Waar: it Koartling
Wanneer: zaterdag 6 juni
Tijd: 20.30-de gezelligheid op is.

Aanmelden vůůr 30 mei bij pbbuitenpost@gmail.com ůf bij Marianne Rigter, tel.: 0511 542953.